Proefschrift verschenen

Download my dissertation here.

proefschriftenMijn proefschrift is gisteren van de drukker gekomen. Je kunt het hier downloaden. Het proefschrift bevat een samenvatting in het Nederlands. Deze laatste kun je hier downloaden. Het eerste exemplaar van het proefschrift was voor mijn dochter Marijn. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met de voorlichting. Maar er zijn nog genoeg boekjes over. Als je graag een gedrukt exemplaar wilt, stuur dan je adres naar promotie@allthatchas.nl.

Het is nu klaar om verdedigd te worden. Dat gebeurt tijdens een openbare zitting op 27 mei om 12.45 uur in het Academiegebouw op het Domplein in Utrecht. Iedereen is welkom, maar het is fijn om van tevoren aan te geven dat je komt via promotie@allthatchas.nl. De ruimte is namelijk beperkt en anders is er misschien geen plek voor je.

Zoals ik ook in het dankwoord heb geschreven, ben ik ontzettend trots op het proefschrift en kijk ik erg uit naar de verdediging (en natuurlijk het feest daarna!). Ik zou het erg leuk vinden als je deze dag met mij wilt delen!

, , , , , , , , , ,

4 reacties op Proefschrift verschenen

 1. Evert Ketting 8 april 2016 om 10:42 #

  Gefeliciteerd met dit proefschrift!
  Ik zal proberen bij de promotie aanwezig te zijn, maar er kan altijd nog iets tussen komen.

  met vriendelijke groet,
  Evert ketting

 2. Mechtild 19 juni 2016 om 22:31 #

  Proficiat Dr. Charles!

  Ik kon er helaas niet bij zijn. Je mag met recht trots zijn, een proefschrift afleveren is een enorme prestatie!

Trackbacks/Pingbacks

 1. Doctorstitel op zak | All that Chas - 8 juni 2016

  […] was een onvergetelijke dag, vooral door het enorme aantal mensen dat bij de verdediging van mijn proefschrift en bij het feest aanwezig is geweest. Het is heel bijzonder om dit met zoveel mensen te hebben […]

 2. Pillengeluk | L i n d a D u i t s - 4 juli 2016

  […] blijkt helaas niet waar. Vorige week promoveerde Charles Picavet op dit onderwerp. Sinds midden jaren ’90 zijn we onze positie als koploper kwijt. Dat komt omdat […]

Geef een reactie