Folder anticonceptie uitgekomen!

folderVol trots kan ik vertellen dat ik een publieksfolder heb gemaakt over anticonceptie. De folder kan op deze website gratis worden gedownload. Gedrukt op zwaar papier is hij te bestellen voor slechts 10 cent per stuk plus verzendkosten via de contactpagina.

De methodes die gebruikt kunnen worden, staan in de folder beschreven en er staan adviezen in. De doelgroep bestaat uit meiden en vrouwen die korte, heldere en serieuze informatie willen en geen behoefte hebben aan hippe toeters en bellen. De folder zal als basis worden gebruikt voor een website die ik wil gaan maken voor zowel mannen als vrouwen met informatie over anticonceptie (mijnanticonceptie.info). Ik hoop dat de folder vrouwen kan helpen om een verantwoorde keuze te maken voor een anticonceptiemethode die bij hen past.

De folder gaat worden uitgedeeld bij zo’n 1000 lessen die Remedica op MBO’s gaat verzorgen over seksualiteit. Ook zal ik de folder verspreiden onder huisartsenpraktijken en apotheken in de regio Amsterdam.

De folder is vormgegeven en gedrukt met ondersteuning van MSD, een farmaceutisch bedrijf dat allerlei anticonceptiemiddelen op de markt brengt. MSD heeft geen inhoudelijke voorwaarden gesteld aan de folder. Wel hebben ze enkele suggesties gedaan om de tekst te verbeteren. Ik ben als enige verantwoordelijk voor de inhoud.

, ,

No comments yet.

Geef een antwoord