Doctorstitel op zak

Ik ben op vrijdag 27 mei gepromoveerd in het Utrechtse Academiegebouw. Het was een onvergetelijke dag, vooral door het enorme aantal mensen dat bij de verdediging van mijn proefschrift en bij het feest aanwezig is geweest. Het is heel bijzonder om dit met zoveel mensen te hebben mogen vieren. Hieronder een korte fotoreportage van zowel de verdediging als het feest.

IMG-20160528-WA0001

Mijn twee paranimfen, Thea en Hanneke, stonden mij bij tijdens de verdediging van mijn proefschrift.

IMG_4232

Marijn tijdens de receptie, solliciterend naar een horecabaantje.

DSCF1969

Piri Reis, waar het feest plaatsvond, bij onze vrienden Akif en Noëlle. Heerlijk Turks eten!

IMG_4243

Ik kreeg een prachtige bundel van alle verhalen die Sarah heeft geschreven.

DSCF1930

Chillen op de bank. Middenin zit John, een van mijn promotoren en rechts zit Ine, mijn ex-collega bij Rutgers en een van degenen die mij het vuur na aan de schenen legde voor de oppositie. Jammer genoeg was Liesbeth, mijn andere promotor, ziek.

IMG_20160527_232852

De afterparty aan de overkant bij Kostverloren. Toch nog een biertje.DSCF2009

De cadeautafel met de grote rode koker waarin het getuigschrift zit als bewijs dat ik nu echt gepromoveerd ben. Maar het grootste cadeau is een enorme bijdrage aan een reis naar New York die Floor en ik gaan maken.

 

Eén reactie op Doctorstitel op zak

  1. Josef Rothuizen 8 juni 2016 om 19:12 #

    Nogmaals gefeliciteerd. Veel succes en een geweldige reis voor jullie.

Geef een antwoord